Kurti najpopularniji kosovski lider

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti najpopularniji kosovski lider

Aljbin Kurti iz pokreta Samoopredeljenje politički je lider koji je osvojio najviše glasova na Kosovu na prevremenim parlamentarnim izborima 11. juna. Na osnovu konačnih rezultata, za Kurtija je glasalo 143.642 osobe, a za Kadri Veseljija, lidera Demokratske partije Kosova, 129.818 osoba.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Konačni rezultati " Kurti ispred Veseljija

Izvor: B92, 29.Jun.2017

Kandidat Samoopredeljenja za premijera Kosova Aljbin Kurti je dobio najviše pojedinačnih glasova na prevremenim parlamentarnim izborima održanim 11. juna...On je prema konačnim rezultatima Centralne izborne komisije dobio 143.642 glasa, a iza njega je lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.