Fabrici: Bojkot izbora nije dobra ideja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jun.2020, 13:06

Fabrici: Bojkot izbora nije dobra ideja

Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici je izjavio da će predstojeći izbori, zakazani za 21. jun, biti "test demokratije" i da bojkot izbora "nije dobra ideja". On je pozvao sve stranke da učestvuju na izborima, a građane da glasaju. "Koje god pritužbe da imate, a neke od njih su sigurno legitimne, pitanje je kako izražavate te pritužbe. Verujemo da su izbori momenat kada građani mogu da izraze svoje mišljenje, da se vidi pluralizam političkih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabrici: Izbori su značajan test demokratije

Izvor: Beta Video, 05.Jun.2020

BEOGRAD - ``Izbori su značajan test demokratije, a političari moraju da iznesu svoje političke platforme i da razgovaraju o viziji za budućnost``, izjavio je Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.