Bivši britanski vojnik poginuo u borbama u Ukrajini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2022, 18:23

Bivši britanski vojnik poginuo u borbama u Ukrajini

Bivši britanski vojnik Jordan Gatley ubijen je iz vatrenog oružja u Ukrajini, saopćila je u nedjelju njegova porodica na društvenim mrežama, dok je britanska diplomacija samo potvrdila smrt jednog britanskog državljanina. Jordan Gatley, koji je u martu napustio britansku vojsku, poginuo je u bici za istočni ukrajinski grad Severodonjeck, koji je posljednjih dana mjesto intenzivnih borbi, piše BBC. On je drugi Britanac koji je poginuo sudjelujući u odbrani Ukrajinu od ruske invazije. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši britanski vojnik ubijen u Ukrajini

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2022

Bivši britanski vojnik Džordan Getli (Jordan Gatley) ubijen je iz vatrenog oružja u Ukrajini, saopštila je danas njegova porodica na društvenim mrežama, dok je britanska diplomatija samo potvrdila smrt jednog britanskog državljanina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.