Nemačka: Eksplozija u zgradi, 25 povređeno

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jun.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Eksplozija u zgradi, 25 povređeno

U eksploziji u zapadnom nemačkom gradu Vupertalu povređeno je 25 ljudi, od kojih je četvoro zadobilo teže povrede U eksploziji u zapadnom nemačkom gradu Vupertalu povređeno je 25 ljudi, od kojih je četvoro zadobilo teže povrede, saopštila je danas nemačka policija.   Eksplozija se dogodila u višespratnici nešto pre ponoći, uz veliki tresak, a ljudi iz obližnjih zgrada su izjurili na ulicu u panici, prenela je agencija AP.   Vatrogasci i danas gase požar, a istraga o uzroku eksplozije je utoku.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u stambenoj zgradi u Nemačkoj, 25 povređenih

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2018

Najmanje 25 osoba danas je ranjeno u eksploziji u jednoj stambenoj zgradi u Vupertalu, na zapadu Nemačke, saopštila je nemačka policija...Četiri osobe su zadobile ozbiljne povrede u eksploziji od koje se zgrada potpuno urušila...Spasilačke ekipe su na licu mesta i istraga o uzroku eksplozije je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.