Žitorađa: Tadić, Nikolić, Dačić...

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žitorađa: Tadić, Nikolić, Dačić...

Žitorađa -- Prema konačnim rezultatima Opštinske izborne komisije u Žitorađi, najviše glasova dobili su predsednik DS Boris Tadić i koalicija "Izbor za bolji život".

Tadić je osvojio 3.137, a koalicija "Izbor za bolji život" 3.218 glasova. Na drugom mestu je predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić sa 2.355 glasova, dok je koalicija "Pokrenimo Srbiju" koju je on predvodio, osvojila 2.124 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasova.

Predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je u svom rodnom mestu osvojio 2.349 glasova, samo šest manje od drugoplasiranog. Koalicija SPS-PUPS-JS je sa 2.224 glasa zauzela drugo mesto na parlamentarnim izborima u Žitorađi.

Na četvrtom mestu po broju glasova je kandidatkinja Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj za koju je glasalo 1.138 birača. Radikali su u Žitorađi osvojili 1.390 glasova na parlamentarnim izborima.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.