VELIMIR ILIĆ: TOMISLAV NIKOLIĆ NOVI VOĐA SRBIJE

Izvor: Kurir, 07.Nov.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIMIR ILIĆ: TOMISLAV NIKOLIĆ NOVI VOĐA SRBIJE

BEOGRAD - Predsednik opozicione stranke Nova Srbija Velimir Ilić izjavio je danas u Beogradu, na konvenciji Srpske napredne stranke, da je " Srbija za vođu izabrala lidera naprednjaka Tomislava Nikolića".

"Izbori su neminovni. Srbija je odabrala novog vođu. Odabrala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tomislava Nikolića", rekao je Ilić u beogradskoj Areni pred oko 30.000 simpatizera SNS koji su se okupili povodom dve godine od osnivanja stranke. Ilić je kritikovao Vladu Srbije da je odgovorna za lošu ekonomsku situaciju i težak život građana.

"Srbija neće ono što nam nudi Boris Tadić. Oni su upropastili Srbiju", rekao je Ilić i kao primer naveo da je Vlada Srbije "dala deset puta više novca za gej paradu nego za Kraljevo" koje je pogodio zemljotres. Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin poručio je simpatizerima SNS da Rusija podržava Srbiju i da će nastaviti da je podržava u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije.

"Rusi su bili jedini koji su vam pokazali solidarnost i političku, moralnu i ekonomsku pomoć kada su vas bombardovali", rekao je Konuzin koga su pristalice SNS pozdravile velikim aplauzom.

Na konvenciji povodom dve godine rada SNS bili su i predstavnik Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović, predstavnica Pokreta snaga Srbije Milanka Karić i predstavnik Socijaldemokratske partije Meho Omerović.

Na skupu su bili i bivši američki ambasador u Srbiji Vilijem Montgomeri koga su simpatizeri SNS izviždali, kao i strane diplomate.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.