Tadić kod Nikolića

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić kod Nikolića

(tvojportal) Predsednik Srbije i Demokratse stranke Boris Tadić danas u 17:15 došao je u posetu kod lidera Naprednjaka Tomislava Nikolića koji već 36 sati štrajkuje glađu i žeđu u Domu narodne Skupštine zahtevajući od vlasti raspisivanje varendnih parlamentarnih izbora.


U poslaničkom klubu Naprednjaka u trenutku posete predsednika Tadića pored >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Tomislava Nikolića bili su i Aleksandar Vučić kao i Jorgovanka Tabaković.
U toku su ragovori iza zatvorenih vrata između predsednika Borisa Tadića i Tomislava Nikolića. Očekuje se da će se posle sastanka obratiti novinarima.
Uskoro opširnije...
 

tomislav nikolićBoris Tadićštrajk žedju i gladju
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.