Tadić: Restrikcija neće biti (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Restrikcija neće biti (VIDEO)

Predsednik Srbije Boris Tadić posetio je danas Rudarski basen Kolubara, gde se danonoćno, ovih dana u posebno teškim uslovima zbog niskih temperatura i velikog snega, vadi ugalj za potrebe srpskih termoelektrana.

Tadić je po dolasku u Kolubaru razgovarao sa rukovodstvom tog preduzeća i čelnim ljudima Elektroprivrede Srbije o aktuelnoj situaciji u tom basenu i proizvodnji uglja u veoma otežanim uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rada.

Tadić se sastao sa predsednikom Skupštine Grčke

Tadić: Štedite struju! (VIDEO)

Tadić: Nosimo se bolje od drugih sa vanrednom situacijom (VIDEO)

Predsednik je o tome razgovarao sa direktorom Kolubare Nebojšom Ćeranom i njegovim saradnicima, generalnim direktorom EPS-a Dragomirom Markovićem, predsednikom UO EPS-a Acom Markovićem i direktorom EPS-a za investicije Slobodanom Mitrovićem.

Predsednik Srbije je ponovo apelovao na gradjane da štede struju i izjavio da restrikcija neće biti.

Tadić će posle sastanka obišao kop "D" u Kolubari, gde bager danonoćno vadi ugalj za potrebe srpskih termoelektrana.

U Rudarskom basenu Kolubara godišnje se proizvodi oko 75 odsto od ukupnih količina uglja u Srbiji, a 52 odsto ukupnih količina uglja za srpske termoelektrane dolazi upravo iz kolubarskog basena.

(Agencije)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Budimo solidarni i štedimo struju"

Izvor: B92, 13.Feb.2012

Lazarevac -- Predsednik Tadić posetio RB "Kolubara" i razgovarao sa rukovodstvom tog preduzeća i čelnim ljudima EPS-a o aktuelnoj situaciji. Građane pozvao da štede struju...Predsednik je o proizvodnji uglja u otežanim uslovima rada razgovarao sa direktorom Kolubare Nebojšom Ćeranom i njegovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.