Tadić: Ne znamo gde je Mladić

Izvor: Glas javnosti, 10.Dec.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ne znamo gde je Mladić

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić ponovio je danas da srpska vlada ne zna gde je ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić i da bi, da se zna njegova lokacija, on odmah bio uhapšen i izručen haškom tribunalu.

Povodom depeše nekadašnjeg španskog ambasadora iz Beograda, objavljene na sajtu Vikiliksa, u kojoj se navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Vlada Srbije 2008. godine znala gde je Mladić, Tadić je novinarima u Palati Srbija rekao da Vlada na čijem je čelu Mirko Cvetković to nije znala.

On je, međutim, podsetio da je Cvetković na čelo srpske vlade došao u drugoj polovini te godine, a da je ranije premijer bio Vojislav Koštunica.

"Stvara se utisak u javnosti da su ljudi koji čine Vladu Srbije na vlasti deset godina. To, naprosto, nije tačno", rekao je Tadić.

Predsednik je podsetio da je, mesec dana nakon formiranja aktuelne Vlade, uhapšen haški optuženik Radovan Karadžić, što je bio događaj koji je izazvao nasilne demonstracije, napade na novinare i policiju i smrt jednog učesnika protesta. On je ocenio da je Vlada tada najbolje pokazala da je spremna da izvrši svoje obaveze i da bi isto učinila kada bi, u ovom trenutku, imala informacije o Mladiću. "Diplomate šalju različite depeše, koje se odnose na njihove utiske i saznanja. Vlada Srbije ne zna gde je Mladić, a da znamo gde je bio bi uhapšen danas, I biće uhapšen istog trenutka kada bude lociran", rekao je on.

Znas kako to kazu crnogorci. Prije nego sto skocis reci hop. A to sto se tice ko je vladao srbijom od 2000 na ovamo, pa valjda neces da kazes da su vladali komunisti, srs i ostale patriotske partije.

Dok si bio ministar Telekomunikacija hvalio si se kao si napravio cudo, modernizirao postojecu infrastrukturu a danas to vise nista nevalja pa treba prodati.

e moj tadicu pricas kao da je svijet glup cuj da vlada zna odmah bi ga uhapsila pa ti si taj koji zna gdje se mladic godinama krece ti ga i cuvas dugo dugo ce u svijetu imidz srba biti zlocinacki ratnohuskacki i sto je najgore slovite kao najveci lazovi danasnjice

Ti ne znas ni za sebe gdje si..

Ko u cije ime ovde govori? Ispda da Vlada Srbije treba da ima Predsednika kao premijera, jedno ministatrsvo koje ce objediniti sva postojeca sa glavnim/jedinsvenim ministrom koji ce biti Predsednik vladjuce partije sa zamrznutom f-jom, a Skupstina 4-5 poslanika , vlasnika partija sa cenzusom, u cije ce ima govoriti "portparoli" tj pred. partija, a onaj ce na tren odmrzavati f-ju... pa ne moze zamrznut da govori.

E to je kresanje javne potrosnje prema realnom stanju.
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.