Tadić: Na izbore na Vračaru s Novom strankom i PSG, ostaje bojkot parlamentarnih izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 13:35

Tadić: Na izbore na Vračaru s Novom strankom i PSG, ostaje bojkot parlamentarnih izbora

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić je danas izjavio da će njegova stranka na lokalne izbore u beogradskoj opštini Vračar izaći u koaliciji s Novom strankom i s Pokretom slobodnih građana (PSG), na listi "Oslobodimo Vračar".

Tadić je na konferenciji za novinare u sedištu SDS rekao da ta stranka ostaje pri odluci da bojkotuje parlamentarne izbore.

S druge strane, učestvovanjem na lokalnim izborima SDS neće da Srpskoj naprednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stranci prepusti "na milost i nemilost" građane koji direktno zavise od lokalne vlasti.

Tadić je rekao da se na lokalnim izborima 21. juna opozicione partije moraju izboriti za "ostrva slobode" u gradovima i opštinama gde mogu da pobede.

Bivši šef države je rekao i da je "režim Aleksandra Vučića moguće srušiti samo na predsedničkim izborima", zbog čega će se zalagati da opozicija na tim izborima ima jednog kandidata.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: ostajem pri odluci da SDS bojkotuje parlamentarne izbore

Izvor: Beta Video, 27.Maj.2020

BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić je na konferenciji za novinare u sedištu SDS rekao da ta stranka ostaje pri odluci da bojkotuje parlamentarne izbore. S druge strane, učestvovanjem na lokalnim izborima SDS neće da Srpskoj naprednoj stranci prepusti ``na milost i nemilost``...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.