Tadić: Jeremić nije dobro radio, koristio je poziciju za ličnu promociju

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Jeremić nije dobro radio, koristio je poziciju za ličnu promociju

Nisam odustao od politike ni u Srbiji ni u međunarodnoj zajednici, rekao je Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i počasni predsednik DS na zatvaranju Seminara studenata Fakulteta političkih nauka na Kopaoniku.

On je dodao da "ostavlja mogućnost da se vrati u srpsku politiku" jer smatra da u današnjoj Vladi Srbije sede ljudi koji nisu sposobni za to. Tadić je izjavio i da njegov ministar spoljnih poslova Vuk >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Jeremić nije dobro obavljao svoju funkciju, da je koristio više za ličnu promociju i da je posvađao Srbiju sa mnogim zemljama.On je, između ostalog, odgovarajuci na pitanja studenata izneo kritiku na rad opozicije istakavši da opozicija mora da ukazuje na probleme, a ne da ćuti. Prema njegovim rečima, opozicija treba da sarađuje, a ne da iznosi međusobne kritike. Blic / Danas

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Vuk Jeremić posvađao Srbiju sa mnogim zemljama

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2013

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić smatra da bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić nije dobro obavljao svoju funkciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tadić: Jeremić nije dobro radio

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2013

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da njegov ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić nije dobro obavljao svoju funkciju. On kaže da je Jeremić tu funkciju više koristio za ličnu promociju i da je posvađao Srbiju sa mnogim zemljama, javlja Danas. Tadić je takođe rekao da nije odustao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.