Srbija uradila svoje, sad je red na EU

Izvor: TvojPortal.com, 31.Maj.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija uradila svoje, sad je red na EU"

/vesti online/ Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je, posle hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića, vreme da Evropska unija (EU) obavi svoj deo posla kako bi ojačala napore Srbije da se pridruži evropskom bloku.

Predsednik Srbije Boris Tadić ponovio je da vlasti nisu znale gde se Mladić nalazio


"Jednostavno tražim da EU ispuni svoj deo. Mi smo svoj deo ispunili i nastavićemo to da činimo", rekao je Tadić u intervjuu agenciji AP.

"Mi tražimo da Srbija, kao i Hrvatska, istovremeno dobije datum za početak pristupnih pregovora, ne samo status kandidata. Kada kažem tražimo, mislim da to zaslužujemo", istakao je on.Ostatak vesti procitajte na linku

euSrbijaBoris Tadićevropski putobavljen posao
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.