Selidba Tadića u toku, DS traži adekvatan smeštaj

Izvor: Politika, 13.Jul.2012, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selidba Tadića u toku, DS traži adekvatan smeštaj

BEOGRAD – Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je postupak preseljenja njenog predsednika Borisa Tadića iz rezidencije u kojoj je živeo dok je bio predsednik Srbije u toku i da će stranka, nakon što iznajmi prostor u kojem će on živeti, blagovremeno o tome obavestiti javnost.

„DS je od završetka izbornog procesa u proceduri nalaženja adekvatnog stambenog prostora. Suština pitanja preseljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << predsednika DS-a Borisa Tadića je prvenstveno problem bezbednosne prirode”, saopštila je ta stranka.

Ta stranka je dodala da je, zbog prirode posla koji je Tadić obavljao i zbog uloge u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, od izuzetne važnosti da prostor u kojem će Tadić ubuduće živeti pruža mogućnosti neophodnog nivoa bezbednosti.

„Važno je naglasiti da kuća u Lackovićevoj ulici 23 u Beogradu nikada nije bila rezidencija predsednika države, ni Srbije ni nekadašnje Jugoslavije. Tadić nikada nije živeo u rezidenciji predsednika, a jedine rezidencije koje su predviđene za to u Užičkoj ulici su već dostupne i na raspolaganju predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću”, navodi se.

Beta

objavljeno: 13.07.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selidba Tadića u toku

Izvor: Beta, 13.Jul.2012

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Demokratska stranka (DS) saopštila je u petak da je postupak preseljenja njenog predsednika Borisa Tadića iz rezidencije u kojoj je živeo dok je bio predsednik Srbije u toku i .

Nastavak na Beta...

Tadić se seli iz rezidencije kad se nađe bezbjedan prostor

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2012

BEOGRAD - Postupak preseljenja predsjednika Demokratske stranke (DS) Borisa Tadića iz kuće u kojoj je stanovao dok je bio predsjednik Srbije je u toku, a najveći problem u tom procesu je pitanje bezbjednosti, saopšteno je iz ove stranke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Traži se smeštaj za Tadića

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2012

U toku je postupak preseljenja predsednika DS Borisa Tadića iz kuće u kojoj je kao predsednik Srbije stanovao - saopštila je u petak DS, dodajući da je to pitanje bezbednosne prirode.

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.