SRS: Vorlik treba proglasiti personom non grate

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Vorlik treba proglasiti personom non grate

Srpska radikalna stranka osuđuje režim Borisa Tadića, jer je ušao u proces punog priznavanja tzv. države Kosovo, o čemu svedoči i to što je Slavica Đukić Dejanović rekla da će izbori u južnoj pokrajini biti raspisani, ali nije potvrdila da će biti i održani, rekao je na konferenciji za novinare Boris Aleksić, član Predsedničkog kolegijuma SRS.

"Ambasadora SAD Meri Vorlik treba proglasiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za personu non grata, jer je izjavila da Republika Srbija ne sme da održi izbore na Kosovu i Metohiji. Na to direktno mešanje Vorlikove u unutrašnje stvari Srbije režim ćuti, jer je Boris Tadić i od Angele Merkel dobio nalog da ukine državne institucije u južnoj srpskoj pokrajini", istakao je Aleksić i ocenio da će zato izbori u AP Kosovo i Metohija biti formalno raspisani, ali da će režim učiniti sve da ipak ne budu održani.

Govoreći o daljem ispunjavanju naloga Zapada, Aleksić je kazao da Tadić radi i na predaji elektroenergetskog sistema Kosova i Metohije Međunarodnoj upravljačkoj grupi, a odatle u ruke šiptarskim separatistima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.