SPORAZUM O VOJNO-TEHNIČKOJ SARADNJI SRBIJE SA LIBIJOM

Izvor: Kurir, 24.Jun.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORAZUM O VOJNO-TEHNIČKOJ SARADNJI SRBIJE SA LIBIJOM

TRIPOLI - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac i ministar odbrane i glavnokomandujući oružanih snaga Libije, general-major Abu Bakr Junis Džaber potpisali su juče u Tripoliju Sporazum o vojno-tehničkoj saradnji dve zemlje. Šutanovac je naglasio da Srbija i Libija imaju velike mogućnosti za saradnju i da potpisivanje ovog sporazuma predstavlja početak nove ere odnosa između dve države.

- Sama činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da sam kao ministar odbrane na čelu delegacije koja prvi put posle 25 godina boravi u poseti Libiji, a na osnovu dogovora predsednika Srbije Borisa Tadića i lidera revolucije Moamera Gadafija, govori da je ova poseta od izuzetne važnosti - rekao je Šutanovac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.