Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, istakavši da Srbija zaslužuje predsednika koji će je čvrsto voditi na putu ka Evropskoj unije, stabilnosti i prosperitetu.

On je istakao da je Evropskoj uniji važno ko će pobediti na izborima u Srbiji i izrazio nadu da će građani u nedelju, 20. maja napraviti pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbor.

Koštunica: Glasajte za Nikolića!

Tadić: Na uvrede odgovaram osmehom (VIDEO)

Tadić i Nikolić večeras - “licem u lice”

"Srbija zaslužuje predsednika koji će je čvrsto voditi na putu ka Evropskoj uniji, predsednika koji će zemlju voditi ka stabilnosti i prosperitetu. Predsednik (Boris) Tadić je posvećen ovim ciljevima. Iskreno se nadam da će Srbija u nedelju napraviti pravi izbor", poručio je Šulc u pisanoj izjavi.

"Pod vođstvom predsednika Borisa Tadića, Srbija je postigla značajne rezultate. Sproveli ste veoma važne političke i ekonomske reforme, koje su omogućile da Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU. Status kandidata šalje jasan i snažan signal stranim investitorima u Srbiji koji dolaze iz Nemačke i ostalih zemalja Evropske unije", naveo je Šulc.

(Tanjug)

FOTO:AP/Beta
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.