Pao dogovor DS-a i SPS-a?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor DS-a i SPS-a?

Predstavnici Demokratske stranke i koalicije SPS-PUPS-JS razgovarali su o formiranju vlade Srbije. Na sastanku koji je trajao desetak minuta, prisustvovali su Boris Tadić, Ivica Dačić, Jovan Krkobabić i Dragan Marković.

Sastanku su prisustvovali lideri DS-a Boris Tadić, SPS-a Ivica Dačić, PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dragan Marković. Zatim zamenik predsednika DS-a Dragan Đilas i potpredsednica te stranke Jelena Trivan.

Prilikom ulaska u zgradu novinari su pitali Krkobabića da li je ovo najvažnija runda razgovora, na šta je on odgovorio da to još uvek ne može da potvrdi.

Kako saznajemo preko Tvitera, predstavnici stranaka razgovarali su o ekonomskim i političkim pitanjima sa kojima će se nova vlada suočavati u narednom periodu.

Demokratska stranka je na svom tviter nalogu okačila sledeće:

"Imamo puno da radimo, očekujte da ćemo vam se obratiti ponovo u narednih nekoliko dana. Potrebna nam je socijalno odgovorna Vlada koja će nastaviti reformske procese i evriontegracije."

S obzirom na to da je DS ostavio poruku da će javnost uskoro saznati ko su treći i četvrti partner u vladi, moguće je da pao dogovor između ove stranke i SPS-a.

O formiranju vlade Srbije, predstavnici DS-a su već razgovarali s predstavnicima koalicije okupljenje oko SPS-a. U ponedeljak 11. juna održani i neformalni razgovori DS i Ujedinjenih regiona Srbije.

O formiranju nove vladajuće većine prethodnih dana su razgovarali i predstavnici URS-a i Koalicije SPS-PUPS-JS.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.