Palma zadovoljan radom premijera Cvetkovića

Izvor: Politika, 13.Feb.2011, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma zadovoljan radom premijera Cvetkovića

NOVI SAD – Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da je zadovoljan radom premijera Mirka Cvetkovića i da rekonstrukcija Vlade Srbije u ovom trenutku građanima ne bi donela nikakvu ekonomsku korist.

Ne želeći da komentariše nedavne izjave ministra ekonomije Mlađana Dinkića na račun autoriteta predsednika Vlade, Marković je, u intervjuu novosadskom „Dnevniku”, rekao da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << o tome trebalo da se izjasne sam Dinkić i onaj „čije ime on sad pominje, a to je Boris Tadić”.

Predsednik JS je istakao da je zadovoljan premijerovim radom jer je, kako je rekao, Cvetković „skroman čovek i ne iritira ljude”.

Napominjući da premijer ne može sam da nešto uradi, jer se u Vladi odluke donose kolektivno, Marković je dodao da se „najvažnije odluke još uvek donose na političkom nivou, odnosno na nivou partija koje imaju ministre u Vladi, a ne na nivou premijera”.

Marković je ocenio da rekonstrukcija Vlade Srbije u ovom trenutku građanima ne bi donela nikakvu ekonomsku korist i naglasio da, umesto javne polemike o personalnim promenama u Vladi, „svi ministri imaju veliku obavezu da nagaze i rade” i da podnose javnosti izveštaj svaka tri meseca.

Tanjug

objavljeno: 13/02/2011
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.