Palma: Siguran sam u pobedu Tadića

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Siguran sam u pobedu Tadića

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je siguran da će Boris Tadić pobediti 20. maja u drugom krugu predsedničkih izbora i da će posle toga vrlo brzo biti formirana vlada.

"Ne da očekujem, nego sam siguran da će Tadić pobediti na izborima u nedelju i da ćemo vrlo brzo posle toga formirati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vladu", rekao je Marković Tanjugu.

Dragišić i Korać će podržati Tadića

Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

Tadić: Na uvrede odgovaram osmehom (VIDEO)

Marković je istakao da je JS podržala Tadića "jer smatramo da ne smemo da stanemo na pola puta".

"Zajednički smo radili poslednje četiri godine i prvi put od 2000. godine, imali smo stabilnu političku situaciju", rekao je Marković i naglasio da je politička stabilnost veoma važna za međunarodne odnose, za dolazak stranih investitora u Srbiju i otvaranje novih radnih mesta.

(Tanjug)

FOTO:Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.