Pajtić: U Demokratskoj stranci nema klanova

Izvor: S media, 13.Jun.2012, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: U Demokratskoj stranci nema klanova

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da će DS tek analizirati odgovornost za loše izborne rezultate na nivou Srbije i odbacio je spekulacije da u stranci postoje klanovi.

"Ne može se govoriti o bilo kakvim klanovima, ali svakako će se kroz analizu doći do odgovora na pitanje koje su to lokalne organizacije propustile da obave svoj deo posla i 20. maja nisu dale maksimum da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Boris Tadić pobedi na predsedničkim izborima", kazao je Pajtić za "Novi magazin".

Kolundžija: DS neće po svaku cenu u vladu

DS i SPS: Treći i četvrti partner znaće se ovih dana (VIDEO)

Živković: DS ne treba da pravi vladu

Pajtić je rekao da će to biti analizirano u vreme kada DS to bude mogao sebi da priušti, a da je "sada u nacionalnom interesu da vlada što pre bude formirana i da bude što stabilnija".

On je izrazio uverenje da jedino DS ima kapacitet da formira većinu u Skupštini Srbije i da bi "formiranje vlade na čijem je čelu Boris Tadić u značajnoj meri amortizovalo utisak posle ovakvog ishoda predsedničkih izbora".

"To je preduslov za poboljšanje imidža zemlje i svega što poboljšani imidž nosi", kazao je Pajtić i odbacio mogućnost saradnje DS sa SNS, SRS i DŠ.

(Beta)

FOTO: izborna reforma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: U DS nema klanova

Izvor: B92, 13.Jun.2012

Novi Sad, Beograd -- Potpredsednik DS Bojan Pajtić rekao je da će DS tek analizirati odgovornost za loše izborne rezultate. On je odbacio spekulacije da u stranci postoje klanovi..."Ne može se govoriti o bilo kakvim klanovima, ali svakako će se kroz analizu doći do odgovora na pitanje koje su to...

Nastavak na B92...

Pajtić: Analiza rada lokalnih organizacija DS

Izvor: Mondo, 13.Jun.2012

Kroz analizu će se doći do odgovora na pitanje koje su to lokalne organizacije propustile da obave svoj deo posla i 20. maja nisu dale maksimum da Boris Tadić pobedi na predsedničkim izborima, kaže Bojan Pajtić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.