PONIŽAVA SOPSTVENI NAROD Vučević uperio prst u Tadića: ON je pustio Kurtija, bolje da se ne oglašava! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2023, 20:32

"PONIŽAVA SOPSTVENI NAROD" Vučević uperio prst u Tadića: ON je pustio Kurtija, bolje da se ne oglašava! (FOTO)

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević oštro je reagovao na izjave nekadašnjeg predsednika Borisa Tadića o takozvanoj državi Kosovo.

Oglasio se na svom Instagram nalogu i poručio:

- Boris Tadić bolje da se ne oglašava jer svojim "mišljenjem" ponižava sopstveni narod, jer se mi i dalje dobro sećamo da je on pustio Kurtija na slobodu. Krivo mi je i ne mogu da mu oprostim to što je sa svojom garniturom "političara" učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sistemskom uništavanju države, što mu je akcenat bio na gašenju radnih mesta i putovanju po regionu kako bi se što pre izvinio za to što Srbi uopšte postoje.

- Njemu je daleko lakše bilo jer niko nije imao čime da ga uceni kad je u pitanju Kosovo - ne bi mu ukinuli investicije, jer ih nije ni bilo. Tadić je u svoje vreme nizom katastrofalnih odluka Srbiju vratio nekoliko ne koraka nego kilometara unazad, a tu su i bezbrojni sramni potezi oko Kosova, koji su nam samo zadali jače i teže udarce u borbi za budućnost.

- Treba se sad uhvatiti u koštac s posledicama njegovih odluka, ali dobro je što je narod otrežnjen i svestan da Tadićevo mišljenje više nema nikakvu težinu - stoji na zvaničnom Instagram profilu prvog čoveka vojske.

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.