O saradnji s Kuvajtom sledeće nedelje

Izvor: TvojPortal.com, 03.Apr.2011, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O saradnji s Kuvajtom sledeće nedelje

 
BEOGRAD, 2. aprila 2011. (Beta) - Srbija će sledeće sedmice potpisati sporazum o saradnji u oblasti odbrane sa Kuvajtom, najavio je u subotu ministar odbrane Dragan Šutanovac, uz napomenu da će to omogućiti remont tenkova koji su ranije prodati toj zemlji.

 

Šutanovac je novinarima u beogradskom Sava centru nakon kraja otvorenog dela sednice Glavnog odbora Demokratske stranke na kojoj će biti izabran zamenik predsednika i članovi Izvršnog odbora stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << rekao da će sporazum biti potpisan tokom predstojeće posete predsednika Srbije Borisa Tadića Kuvajtu.Nastavak teksta pročitajte na linku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.