Izvor: Glas javnosti, 16.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nisam džoker DS

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Napred, Srbijo Tomislav Nikolić izjavio je danas da „nije džoker Demokratske stranke (DS)“ i da naprednjaci bez novih izbora neće ući u Vladu Srbije.

- Niti sam džoker niti se bavim kartanjem. Nisam ni štaka, kako me nazivaju, Borisa Tadića - rekao je Nikolić novinarima u Skupštini Srbije.

Na pitanje da li su naprednjaci spremni da podrže vladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ako G17 plus ne želi da podrži aranžman sa Rusijom, Nikolić je rekao da bi u slučaju da G17 plus izađe iz vlade podrška naprednjaka trajala onoliko dana koliko je vladi potrebno da potpiše sve sporazume sa Rusijom, odnosno do 23. decembra kada se održava energetski samit u Rusiji.

U KRIZU - POMIRENI

Nikolić je izrazio bojazan da će Srbija u novu godinu ući bez budžeta i bez konačnih jedinstvenih stavova o Kosovu i ekonomskoj krizi.

- Očekuje nas strašna ekonomska kriza u koju bi trebalo da uđemo pomireni a ne posvađani - rekao je Nikolić.

ma, kakvi, nisam ni sumnjao, to se ne zove dzoker :)

Ne, to se zove prodana dusa. Razocarao si nas Nikolicu, totalno.

Ма, верујемо Томо. Бар си ти познат као принципијелан и частан човек. Срби немају своју реч за телефон, али за џокера имају - СМЕШНИ.

Djukelo ti si engleski joker.

Nisi ti nista izdajnice samo si potrcko za one koji te platise da ucinis sramnu izdaju SRBIJE...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.