NAPREDNJACI OMETALI RAD SKUPŠTINE

Izvor: MC Bor, 19.Apr.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPREDNJACI OMETALI RAD SKUPŠTINE

Bor, 19.april
Autor: B.F.
Aktivisti SNS danas su ispred zgrade opštine Bor uzvikivali parole i pištaljkama uznemiravali odbornike na zasaedanju redovne sednice Skupštine opštine. Grupu naprednjaka sa stranačkim zastavama i parolama sa zahtevom za raspsivanje izbora nije pravila izgrede, tako da policija koja je obezbeđivala opštinu nije imala posla. Sa skupa je poslata uplatnica Borisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Tadiću kako bi “imo para” da raspiše prevremene izbore. Nakon usvajanja dnevnog reda, odbornici SNS i Nove Srbije napustili su sednicu.
Odbornici SO usvojili su rebalans budžeta za ovu godinu (ukupna budžetska sredstva iznose milijardu i 50 miliona dinara), potom su usvojene odluke o osnivanju fondova za rađanje i razvoj poljoprivrede, imenovani su direktori Vodovoda i Komunalnog preduzeća i smanjena taksa na firmarinu za 50 odsto.

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

SNS BOR: NEĆEMO DA RUŠIMO, HOĆEMO IZBORE

Izvor: MC Bor, 19.Apr.2011

Bor, 19.april. Autor: M.C.. - SNS ne želi „5.oktobar“ i rušenje države. Jer, to je naša država. Hoćemo prevremene demokratske izbore, pa neka pobedi koga narod hoće. Jer, krajnje je vreme da se Srbija spase. Narod je ojađen i obespravljen. Promene su neophodne i to je svakome jasno-rekla...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.