Lutovac očekuje da se i Tadić priključi Savezu za Srbiju

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac očekuje da se i Tadić priključi Savezu za Srbiju

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da očekuje povoljan ishod razgovora sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića o ulasku u Savez za Srbiju.

Lutovac je za "Blic" rekao da se nada da ima prostora da u savez udje još neko od predstavnika opozicije.

"Očekujem povoljan ishod razgovora sa SDS-om, a da li će još neko da se priključi zavisi od toga da li će prihvatiti ciljeve >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i način delovanja saveza. Iskreno se nadam da tu ima prostora za još autentičnih predstavnika opozicije", rekao je Lutovac.

On je naveo da je opoziciji potrebna racionalnost, lideri i akteri koji su spremni da svoje uže ciljeve podrede opštem cilju - normalizaciji svakodnevnog i političkog života u srbiji.

"Svi koji budu tvrdoglavo insistirali na posebnostima u dubokoj senci ispod cenzusa izgubiće svrhu postojanja, smisao delovanja. Šta vam vredi ideološko-programska čistota ili superiornost ako niste relevantni, ako niste u stanju bilo šta da promenite", kazao je lider DS.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.