Lider DS-a potpisao listu Izbor za bolji život - Boris Tadić

Izvor: Studio B, 17.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider DS-a potpisao listu Izbor za bolji život - Boris Tadić

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić potpisao je parlamentarnu listu "Izbor za bolji život - Boris Tadić", za izbore zakazane za 6. maj, saopšteno je iz DS-a.

Tadić je istakao da predstojeći izbori predstavljaju izbor za budućnost, izbor za ostvarivanje novih šansi koje su otvorene osvajanjem statusa kandidata.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se navodi u saopštenju, DS i lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić" će građanima ponuditi kredibilan plan koji će omogućiti otvaranje novih šansi za sve građane Srbije i predstaviti listu odgovornih ljudi koji taj plan mogu da sprovedu.

"DS je sigurna da će građani na predstojećim izborima, zakazanim za 6. maj 2012. godine napraviti najbolji izbor, izbor za bolji život, izbor za sigurnu budućnost", ističe se u saopštenju.

Lista kandidata je, kako dodaje DS, zajednička lista sastavljena od stranaka sa kojima demokrate dele iste vrednosti i programske ciljeve, stranaka sa kojima i u budućnosti želi da nastavi proces evropskih integracija, reformi i modernizacije Srbije.

U saopštenju nisu navedena imena kandidata sa liste za 250 mesta u parlamentu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.