Ko će ugasiti svetlo: Tadića napustio još jedan saradnik!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će ugasiti svetlo: Tadića napustio još jedan saradnik!

Nakon prelaska Aleksandra Senića, jednog od osnivača SDS-a u tabor naprednjaka, i Goran Miljković, član predsedništva Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, prekjuče je imenovan za poverenika Srpske napredne stranke za Belu Palanku, saznaje "Alo!".

On je pre nešto više od mesec dana napustio stranku i prešao kod naprednjaka.

- Bio je izuzeno nezadovoljan i razočaran odnosom Tadićeve stranke prema njemu, iako je nakon završenih lokalnih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osvojio oko 42 odsto podrške, što je i te kako ubedljiv rezultat! Međutim, u stranci vlada potpuna letargija, bukvalno se raspada po infrastrukturi, napuštaju je najbolji ljudi jer niko ništa ne radi sa odborima i ne čini da se stanje poboljša. Miljkovićev transfer dodatno je oslabio Tadićevu stranku, jer je on bio i predsednik opštine - otkriva izvor lista iz SDS-a.

Podsećanja radi, početkom meseca Aleksandar Senić, jedan od osnivača SDS-a i najbliži saradnik Borisa Tadića, postao je novo pojačanje SNS-a.

- Posle debakla SDS-a na izborima, dva meseca sam čekao da makar jedan visoki finkcioner uvidi svoju odgovornost i podnese ostavku. To se nije dogodilo do današnjeg dana - naveo je tada Senić u ostavci i dodao da, između ostalog, stranka nema nikakvu političku ponudu za građane, te da niko ništa ne preduzima u vezi s tim. Senić je potom postao član Glavnog odbora SNS-a i poverenik za Raču.

* Poziv koji se ne odbija: Tadićev Senić prebegao kod Vučića

* Hit: Preletačević čestitao kolegi Seniću "preletanje" u SNS
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.