Đilas vs. Tadić: Sevnule varnice oko datuma izbora

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas vs. Tadić: Sevnule varnice oko datuma izbora

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas usprotivio se predlogu predsednika Borisa Tadića da se izborna skupština održi 10. novembra i predložio da stranački izbori budu 14. oktobra. Glavni odbor DS je usvojio izveštaj predsednika, a izbori ostaju kako je Tadić predložio.

Bivši predsednik Srbije i predsednik DS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Boris Tadić i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas  

Kako navode beogradski mediji i pojedini učesnici Glavnog odbora na svojim tviter nalozima, Đilas je takođe zatražio da se na toj izbornoj skupštini odlučije po delegatskom sistemu, a ne neposredno kako je tražio Tadić.

 

"Moraćete mene da smenite ako hoćete da izbori budu tada", rekao je Tadić Đilasu, na šta mu je potpredsednik, kako se navodi na sajtu B92, odgovorio da će taj predlog biti stavljen na glasanje.

 

Nakon govora Dragana Đilasa, očekuje se govor potpredsednika DS-a ipredsednika pokrajinskog odbora stranke Bojana Pajtića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.