Đilas sa operacionog stola zamenjuje prehlađenog Tadića

Izvor: TvojPortal.com, 02.Apr.2011, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas sa operacionog stola zamenjuje prehlađenog Tadića

izvor: www.tvojportal.com Neobična atmosfera na Glavnom odboru Demokratske stranke, promukli Boris Tadić je za zamenika predsednika stranke imenovao Dragana Đilasa, koji je u tom trenutku bio na operacionom stolu.


Izgleda da je vladajuću koaliciju pored svih problema i afera, sa kojima se suočava, snašao i niz zdravstvenih pehova. Predsednik Tadić, tek što se oporavio od povrede ahilove tetive, je izgleda  navukao gadan nazeb. Vidno promuklim glasom rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bi bilo najbolje da se izbori održe odmah po dobijanju statusa kandidata, a da je februar najgori mesec za izbore. Predsednik Demokratske stranke se osvrnuo i na rad svojih stranačkih kolega u stranci, "neki od ministara ne učestvuju više u vladi, nisu ni zaslužili da učestvuju. Da li smo opravdali poverenje građana? Nisam sigurno, a da li smo sva, nismo... da li ima ko da je nezadovoljan, ima!" Tadić je na kraju za svog zamenika imenovao Dragana Đilasa, nad kojim se u tom trenutku sprovodila operacija slepog creva.
 

Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.