Dečani: Kamenovan auto Bogdanovića

Izvor: B92, 07.Jan.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečani: Kamenovan auto Bogdanovića

Dečani -- Automobil ministra za KiM Gorana Bogdanovića kamenovan je oko 13h u centru Dečana gde je i dalje okupljen veliki broj aktivista pokreta Samoopredeljenje.

Oni su i sinoć prilikom dolaska predsednika Srbije Borisa Tadića izazvali incident gađajući kolonu automobila kamenicama.

Bodanović je u izjavi Tanjugu rekao da su tri kamena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja su bačena iz mase pored puta pogodila njegovo vozilo, na kojem je naprslo staklo.

Prema njegovim rečima, pored puta kroz centar Dečana bilo je okupljeno između 200 i 300 ljudi.

Specijalne jedinice kosovske policije, kako je objasnio, obezbeđivale su put, a kamenice su došle iz mase koja je bila iza pripadnika policije.

U Ministarstvu za KiM potvrđeno je da je na automobilu zabeležena manja materijalna šteta, i da niko nije povređen.

Kako navode u ministarstvu, automobil ministra Bogdanovića kamenovan je na istom mestu gde je juče kamenovana kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Boris Tadić, koji je išao ka manastiru Visoki Dečani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.