Dačić: Borimo se da pobedimo

Izvor: B92, 28.Maj.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Borimo se da pobedimo

Novi Sad -- Predsednik SPS Ivica Dačić smatra da je neostvariva želja nekih na domaćoj političkoj sceni da u Srbiji postoje samo dve stranke.

Niti da ostali budu, kako Dačić kaže, "njihovi sateliti".

"Borimo se da pobedimo sve one koji su na političkoj sceni Srbije", rekao je Dačić na izbornoj konferenciji Gradske organizacije SPS-a u Novom Sadu.

On je istakao da SPS ne postoji samo za to da bi u jednoj vladi bila podrška stranci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vojislava Koštunice, u drugoj demokratama Borisa Tadića, ili bilo kojoj drugoj partiji.

Naglasivši da je cilj SPS-a da na sledećim parlamentarnim izborima dobije više od deset odsto glasova birača i tako bude jači politički faktor u Srbiji, Dačić je naglasio da će samo boljim izbornim rezultatom i jačim uticajem ta stranka moći da donosi najvažnije odluke i rešava probleme u društvu.

"Mi ćemo biti poštovani onoliko koliko budemo jaki", rekao je Dačić i pozvao rukovodstva i članove SPS-a u svim organizacionim jedinicama širom Srbije da najbolje obavljaju poslove i dužnosti na kojima su, jer je to jedini i najbolji način za promociju stranke.

Delegatima i gostima izborne konferencije obratili su se i predsednik pokrajinskog odbora SPS u Vojvodini Dušan Bajatović i predsednik Gradskog odbora SPS Siniša Sević.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.