U Boru i Negotinu zadržana dvojica vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Izvor: Bor030.net, 12.Jul.2022, 19:41

U Boru i Negotinu zadržana dvojica vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu zadržali su dvojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Četrdesetčetvorogodišnji vozač mopeda „ tomos“ sleteo je sa puta u Negotinu , dok je vozio je sa 2,25 promila alkohola u organizmu i neprilagođenom brzinom. On je u ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše povređen. Saobraćajna policija u Boru zaustavila […] The post U Boru i Negotinu zadržana dvojica vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica Borana zbog sumnje da su letvama tukli tridesettrogodišnjeg muškarca

Izvor: Bor030.net, 13.Jul.2022, 10:57

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, brzom i efikasnom akcijom, pronašli su i uhapsili sugrađane D.S. (1987) i S.M. (1982), osumnjičene da su juče, u večernjim časovima, napali tridesettrogodišnjeg muškarca. Oni se sumnjiče da su, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.