Uhapšena dvojica Borana zbog sumnje da su letvama tukli tridesettrogodišnjeg muškarca

Izvor: Bor030.net, 13.Jul.2022, 10:57

Uhapšena dvojica Borana zbog sumnje da su letvama tukli tridesettrogodišnjeg muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, brzom i efikasnom akcijom, pronašli su i uhapsili sugrađane D.S. (1987) i S.M. (1982), osumnjičene da su juče, u večernjim časovima, napali tridesettrogodišnjeg muškarca. Oni se sumnjiče da su, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, pred prisutnim građanima, tridesettrogodišnjaka letvama udarili više puta po telu, a zatim pobegli […] The post Uhapšena dvojica Borana zbog sumnje da su letvama tukli tridesettrogodišnjeg muškarca appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje u Boru: Letvama udarali čoveka pa pobegli

Izvor: Danas, 13.Jul.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, brzom i efikasnom akcijom, pronašli su i uhapsili D. S. ( 35) i S.M. ( 40) iz ovog grada, osumnjičene da su juče, u večernjim časovima, napali muškarca (33), saopštavaju iz PU Bor.

Nastavak na Danas...

Bor: NASILNICI GA PRETUKLI LETVAMA NAOČIGLED PROLAZNIKA

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jul.2022

Bor, 13. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, brzom i efikasnom akcijom, pronašli su i uhapsili D.S. ( 1987) i S.M. ( 1982) iz ovog grada, osumnjičene da su juče, u večernjim časovima, napali tridesettrogodišnjeg muškarca.. Oni se sumnjiče da su, ispred jednog ugostiteljskog...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.