Nagradni konkurs za najbolje dočarana iskustva sa opštinskom ili gradskom upravom #PratimJa

Izvor: Bor030.net, 04.Feb.2022, 11:46

Nagradni konkurs za najbolje dočarana iskustva sa opštinskom ili gradskom upravom #PratimJa

U okviru inicijative „Pratim JA” objavljen je nagradni konkurs na temu funkcionisanja lokalne uprave iz ugla građana i građanki. Za učešće na konkursu je potrebno da se na kreativan način dočara iskustvo sa uslugama ili uopšte radom opštinske ili gradske uprave kroz video, vizualne ili pisane sadržaje. Rok za slanje priloga je 1. mart. „Informišite […] The post Nagradni konkurs za najbolje dočarana iskustva sa opštinskom ili gradskom upravom #PratimJa appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrade za najbolje dočarana iskustva građana sa gradskom ili opštinskom upravom

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2022

Građani koji žele da na kreativan način dočaraju neko svoje dobro ili loše iskustvo sa opštinskom ili gradskom upravom širom Srbije mogu se prijaviti na konkurs Centra za evropske politike (CEP), a oni koji budu najkreativniji dobiće akcione kamere i pametni sat ili narukvicu. Rok za slanje priloga...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.