PUPS, SVM i stranka Bogoljuba Karića podržali Vučića

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS, SVM i stranka Bogoljuba Karića podržali Vučića

Glаvni odbor Pokretа Snaga Srbije - Bogoljub Karić doneo je jednoglаsnu odluku dа nа predstojećim izorimа podrži sаdаšnjeg premijerа Aleksаndrа Vučićа. Podršku kandidaturi Vučića dali i PUPS i Savez vojvođanskih Mađara.

Pokret Snaga Srbije saopštio je da očekuje "dа sаdаšnji predsednik Tomislаv Nikolić ostаne dosledаn onom što je rаdio nа predsedničkom mestu".

"Pozivаmo predsednikа Nikolićа dа pogledа istini u oči i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bude povod dа bilo ko iskoristi trenutаk lične slаbosti i on postаne povod dа se bilo ko u svetu, аli i u zemlji, ponаdа dа može dа u Srbiji nаruši mir i otvori vrаtа hаosu", dodaje se u saopštenju.

PUPS: Puna podrška Vučiću

Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) je dalo punu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Predsedništvo u saopšptenju ističe da su "reformski kurs Aleksandra Vučića i njegovi napori da se postigne dugoročna stabilnost, od najvećeg značaja za građane Srbije".

SVM: Podrška Vučiću u interesu mađarske zajednice

Predsedništvo Saveza vojvođanskih Mađara odlučilo je da podrži predsednika Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, saopšteno je danas.

Odluka je doneta "imajući u vidu interese mađarske zajednice u Vojvodini", saopštio je SVM.

"Predsedništvo SVM-a je jednoglasno donelo odluku da će podržati predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića jer u njemu vidi osobu koja je posvećena procesu pristupanja EU i političara koji gradi dobre srpsko-mađarske bilateralne odnose i podržava prosperitet mađarske zajednice, kao i kandidata Srpske napredne stranke", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je SNS poštovala koalicioni ugovor sklopljen sa SVM-om, a time i interese mađarske zajednice.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Glavni odbor Pokreta Snaga Srbije podržao Vučića

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2017

Pokret Snaga Srbije naveo je u današnjem saopštenju da očekuje "da sadašnji predsednik Tomislav Nikolić ostane dosledan onom što je radio na predsedničkom mestu" BEOGRAD - Glavni odbor Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić doneo je jednoglasnu odluku da na predstojećim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.