Karić gradi Moskvu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić gradi Moskvu

Kompanija BK saopštila je da je potpisala Sporazum sa Saveznim fondom za stambenu izgradnju Rusije o realizaciji projekta "Venecija (Venice)" koji predviđa gradnju 1,5 miliona kvadratnih metara stambeno poslovnih objekta u Moskvi.

Bogoljub gradi stambeno - poslovne objekte u Moskvi  

Kako se navodi, taj dokument su potpisali direktor Saveznog fonda Rusije Aleksander Braverman i Bogoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << J. Karić u ime BK kompanije, na sajmu nekretnina MIPIM u Kanu.

Dodaje se da je osnovni cilj Saveznog fonda za stambenu izgradnju Rusije promocija razvoja stambenog tržišta, pre svega infrastrukture i industrije grđevinskog materijala.

 

BK kompanija u saopštenju podseća da zapošljava 30 hiljada radnika na gradilištima širom sveta i da iza sebe ima preko četiri decenije rada na gradilištima Rusije i drugih republika bivšeg Sovjetskog Saveza.

Navodi se i da je na sajmu nekretnina MIPIM u Kanu, najveće interesovanje izazvao projekat "Beograd na vodi" i dodaje da će u realizaciji tog projekta svoje učešće uzeti i BK Kompanija. 
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.