Karić: Spremni smo u svakom trenutku da pratimo Vučića

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Spremni smo u svakom trenutku da pratimo Vučića

Beograd -- Narod je na beogradskim izborima rekao svoje na način koji je jasan svakome, izjavio je predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić.

Kako kaže, koalicija oko SNS-a “ogromnom razlikom i predanošću ubedljivo i brilijantno je odnela pobedu“.

“To znači da je pred nama vreme podizanja standarda, većeg zapošljavanja i ulaganja u nove tehnologije. Narod je strankama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su donedavno vodile Srbiju ka ponoru, koje su stavljale lance i katance na ono što je Srbiju činilo zemljom budućnosti... Tim istim lancima i katancima opasali su te nekadašnje moćne stranke i poslali ih u prošlost", navodi se u saopštenju.

Iz Pokreta snaga Srbije koji je koalicioni partner SNS ističu da je “finansijska konsolidacija Srbije omogućila rast standarda, otvorila puteve i mogućnost mladoj generaciji da svoj talenat u praćenju najnovijih naučnih dostignuća ostvaruju ovde, a ne u svetu“.

"Jučerašnja pobeda je garancija da će ova vlast, koju su građani nagradili svojim poverenjem, otvoriti perspektivu, pogotovo mladima i da će Srbija ući u eru jačanja svoje pozicije kao faktor mira na Balkanu", istakao je Karić.

On je dodao da "ne treba zaboraviti da su građani u Beogradu i Srbiji definitivno stavili do znanja nekad moćnim dvema partijama da je došao definitivni kraj manipulaciji sa neispunjenim obećanjima".

"Pokret Snaga Srbije je spreman da u svakom trenutku prati predsednika Republike Srbiji koji je, u svega nekoliko godina, vratio Srbiju tamo gde joj je mesto, u Evropi i u svetu", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.