Karić: Država će morati da vrati pare

Izvor: Mondo, 01.Feb.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Država će morati da vrati pare

Lider Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić obišao je danas Vranje i izjavio da će država morati da "vrati sve dugove" koje ima prema građanima.

Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

On je tokom šetnje centralnim gradskim ulicama razgovarao sa građanima navodeći da se u Srbiju vratio da uradi "šta može za zemlju", a da je ono što građanima može da ponudi - "da se radi".

Nema više poternice

Vlasnik BK grupe Bogoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Karić vratio se krajem 2016. godine u Srbiju pošto je obustavljena istraga protiv njega zbog zloupotrebe položaja u Mobtelu i ukinuta poternica. Viši sud u Beogradu naredio je 26. decembra 2016. godine povlačenje poternice, a Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu kojom je obustavljena istraga protiv Karića i još četvoro osumnjičenih za zloupotrebu položaja u preduzeću Mobtel.

"Došao sam u Vranje da se vidim sa prijateljima i sa ljudima koje nisam video 11 godina, ali želim i da vidim šta možemo da uradimo. Najvažnije je da se radi, zna se da Srbi vole da rade, mi smo vredni ljudi. Svuda po svetu nas hvale, gde god da odete u inostranstvo samo nas hvale, samo dobre stvari se čuju o Srbima", rekao je Karić.

Odgovarajući na pitanje građana da li će država morati da vrati novac svima kojima je dužna, Karić je kazao da je deo novca koji je zaradio u inostranstvu, dao za izgradnju bivše fabrike obuće Koštana sa kojom se kako je rekao, "sada trguje a niko ne spominje vraćanje novca".

Na pitanje da li takva država može da uđe u EU, Karić je odgovorio da će "država morati da vrati sve" i naveo da je i on sam "Slučaj Koštana".

Govoreći o utiscima iz Vranja, lider PSS kazao je da se "ništa specijalno" nije promenilo u tom gradu u prethodnih 11 godina, "osim ako nema još lanaca i katanaca na fabrikama".

"Ali nije tako samo u Vranju, tako je u svakom gradu u Srbiji a situacija je teška u celom svetu, ne samo u Srbiji", kazao je Karić.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karić: I ja sam "Slučaj Koštana"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2017

Lider Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić izjavio je danas u Vranju da će država morati da "vrati sve dugove" koje ima prema građanima...On je tokom šetnje centralnim gradskim ulicama razgovarao sa građanima navodeći da se u Srbiju vratio da uradi "šta može za zemlju" a da je ono što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bogoljub Karić danas u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Feb.2017, 14:02

Lider Pokreta snaga Srbije i biznismen Bogoljub Karić, nakon svog povrata u zemlju, a u okviru obilaska gradova na jugu Srbije, boraviće danas u Nišu...Karić Će oko 16 sati, prošetati centralnom pešačkom ulicom (Obrenovićeva ulica) nakon pozdrava sa svojim pristalicama kod Gradske kuće u Nišu...On...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.