Bogoljubu Kariću nagrada Ličnost godine Unije zanatlija i preduzetnika regiona Južna Srbija

Izvor: BKTV News, 08.Nov.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljubu Kariću nagrada "Ličnost godine" Unije zanatlija i preduzetnika regiona Južna Srbija

Bogoljub Karić dobitnik je prestižnog priznanja "Ličnost godine", koju dodeljuje Unija zanatlija i preduzetnika regiona Južna Srbija.

Kako stoji u obrazloženju, plaketa se Kariću dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji zanatsva i preduzetništva.

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje u čast dobitnika, plaketa je uručena je narodnom poslaniku Dragomiru Kariću, bratu Bogoljuba Karića koji je zbog ranije preuzetih, mnogobrojnih, poslovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << obaveza bio sprečen da prisustvuje.

Foto: BKTVNews/ Mitar Radulović

Uručujući priznanje, Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbja, rekao je da nagrada odlazi u prave ruke.

"Napredak privrede jedne zemlje zavisi od malih i srednjih preduzeća, u čemu je BK Grupa, kojom već decenijama uspešno rukovodi Bogoljub Karić, osvedočeni pionir na našim prostorima", istakao je Dokić.

On je podsetio da je BK Grupa nedavno u Parizu na “Global Trade Leaders Group” manifestaciji dobila zlatnu medalju za kvalitet u oblasti preduzetnistva.

Zahvalivši na nagradi poslanik Karić rekao je da ovakva priznanja u sopstvenoj zemlji podižu moral i daju "vetar u leđa".

Foto: BKTVNews/ Mitar Radulović

"Plaketa je znak da smo kao kompanija na dobrom putu a predstavlja i značajan podstrek da nastavimo da se razvijamo i budemo još bolji što nam je i namera", rekao je Karić i zahvalio prisutnima na podršci i preneo blagodarnost i pozdrave brata Bogoljuba.

Osim Bogoljubu Kariću, plaketa Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija za "Lice godine" uručena je Dragani Sotirovski, načelnici Nišavskog upravnog okruga.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Bogoljubu Kariću Plaketa Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija

Izvor: Blic, 08.Nov.2018

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje u čast dobitnika ovog prestižnog priznanja plaketa "Ličnost godine" uručena je narodnom poslaniku Dragomiru J. Kariću, bratu Bogoljuba J. Karića koji je zbog ranije preuzetih, mnogobrojnih, poslovnih obaveza bio sprečen da prisustvuje ovoj manifestaciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.