Bogoljub Karić: Potreban sam Srbiji, vrlo brzo se vraćam

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić: Potreban sam Srbiji, vrlo brzo se vraćam

Predsednik BK grupe Bogoljub Karić najavio je danas da će se vrlo brzo iz Moskve vratiti u Srbiju, ali da se neće baviti politikom. Naveo da ne finansira Srpsku naprednu stranku BEOGRAD - Predsednik BK grupe Bogoljub Karić najavio je danas da će se vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Moskve vratiti u Srbiju, ali da se neće baviti politikom."Ja sam potreban Srbiji", kazao je Karić za televiziju N1 i dodao da će se baviti onim što najbolja zna - biznisom.Karić je naveo da se već 10 godina nije video sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali se nedavno sreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem prilikom njegove posete Rusiji."Dobio sam odgovor: mi ne možemo da se mešamo u pravosuđe", dodao je Karić govoreći o susretu sa Nikolićem.Karić je takođe naveo da ne finansira Srpsku naprednu stranku."Ne pomažem nikoga, ja sam pomago devedesetih godina kada su se osnivale partije", rekao je Karić.Dodao je da je bio "žrtva političkog progona" i da za njegovo sudsko gonjenje i proces koji traje 11 godina nema osnova.On je rekao da je čak i Evropska unija potvrdila da je "on politički slučaj".Postupak protiv Vlasnika BK grupe Bogoljuba Karića za zloupotrebu položaja i malverzacije u kompaniji Mobtel obustavljen je 28. januara ove godine zbog zastarelosti, saopšteno je danas iz Višeg suda u Beogradu.Karić je naveo da to što je ovaj postupak zastareo, nema nikakve veze s njim, i da je to pitanje za pravosuđe.On je naveo da su u toku kadrovske prireme za otvaranje nove televizije čiji će biti vlasnik, a na pitanje koliko je platio televiziju "Nova" odgovorio je da je reč o poslovnoj tajni.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bogoljub Karić najavio povratak u Srbiju

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Okt.2016

BEOGRAD - Predsednik BK grupe Bogoljub Karić najavio je danas da će se vrlo brzo iz Moskve vratiti u Srbiju, ali da se neće baviti politikom..."Ja sam potreban Srbiji", kazao je Karić za televiziju N1 i dodao da će se baviti onim što najbolja zna - biznisom...Karić je naveo da se već 10 godina...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.