Bogoljub Karić: Pobeda SNS-a neosporna i ubedljiva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić: Pobeda SNS-a neosporna i ubedljiva

Bogoljub Karić, predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE-BK, oglasio se saopštenjem povodom beogradskih izbora

Narod je rekao svoje na način koji je jasan svakome. Ogromnom razlikom koalicija okupljena oko SNS-a, pod vođstvom Aleksandra Vučica, ubedljivo i brilijantno je odnela pobedu na izborima u Beogradu, Arandjelovcu, Boru i Sevojnu.

Time je pobednik stavio do znanja da cvrsto stoji iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ideje da je Srbiji neophodna ekonomska revolucija. A to znači da je pred nama vreme podizanja standarda, veće zaposljavanje, ulaganja u nove tehnologije. I, zasto ne reći: narod je strankama koje su do nedavno vodile Srbiju ka ponoru, koje su stavljale lance i katance na ono što je Srbiju činilo zemljom budućnosti, zapravo tim istim lancima i katancima nekadašnje moćne stranke poslala u prošlost.

Kao koalicioni partner, Pokret SNAGA SRBIJE-BK je uveren da je finansijska konsolidacija Srbija omogućila ubrzan rast standarda, otvori puteve mladoj generaciji da svoj talenat u praćenju najnovijih naučnih dostignuća ostvaruju ovde, a ne u svetu. Jučerašnja pobeda je garancija da će ova vlast, koju su građani nagradili svojim poverenjem, otvoriti perspektivu, pogotovo mladima i da će Srbija ući u eru jačanja svoje pozicije kao faktor mira na Balkanu.

U trenutku zadovoljstva pobedom koja je nesporna i veoma ubedljiva, ne treba zaboraviti da su građani u Beogradu i Srbiji definitivno stavili do znanja nekad moćnim dvema partijama da je došao definitivni kraj manipulaciji sa neispunjenim obećanjima.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK je spreman, u svakom trenutku, da prati predsednika Republike Srbiji koji je, u svega nekoliko godina, vratio Srbiju tamo gde joj je mesto, u Evropi i u svetu.          
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.