Bogoljub Karić: Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje opozicionih lidera

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić: "Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje opozicionih lidera"

Povodom napada na novinarke TV Pink, tokom protesta Dveri, Bogoljub Karić, lider Pokreta SNAGA SRBIJE, najoštrije je osudio vandalsko ponašanje opozicionih lidera.

"Dijaloga u politici nema bez različitosti i poštovanja sebe i drugih. Napad na novinare je ugrožavanje javne reči i nepoštovanje slobode govora svakoga od nas. Napadi na novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bi trebalo da budu davno prošlo vreme, to nije način da se obračunava sa neistomišljenicima. Država mora što pre da zaustavi svako nasilje nad ženama, jer je u tradiciji srpskog naroda da brane i cene majke, sestre, žene, ćerke. Porodica Karić koja poštuje veru, tradiciju i odnos prema ženi, najoštrije osuđuje svako nasilje bilo da je u pitanju obračun sa ljudima koji imaju različito političko mišljenje, ili napad na žene koje obezbeđuju egzistenciju sebi i svojoj porodici radeći profesionalno svoj posao", naveo je u saopštenju Bogoljub Karić.

On apeluje na nadležne da sankcionišu vinovnike jučerašnjeg brutalnog napada, kao i organizatore skupa.

Da podsetimo, Gordana Uzelac i Mara Dragović, novinarke Pinka, napadnute su juče tokom protesta Dveri ispred zgrade ove televizije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je napadač na novinarke TV Pink identifikovan kao D.V. (1972) iz Lučana i da je on priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministar Nebojša Stefanović ocenio je, kao član predsedništva SNS, da je napad na novinarke TV Pink "čist fašizam" i da je to što se dogodilo na protrestu Dveri - primer fašizma, kako je opisan u knjigama.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.