Trivan sa predstavnicima konzorcijuma za gradnju deponije u Vinči

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan sa predstavnicima konzorcijuma za gradnju deponije u Vinči

Ministar zašštite žživotne sredine Goran Trivan razgovarao je danas u Beogradu sa predstavnicima francuske kompanije "„Suez"“ i japanske "„Itoču"“, koje će izvoditi radove u Vinči na izgradnji velike regionalne deponije otpada.

Trivan je istakao da će Vinča biti najveća i najsavremenija investicija ove vrste u regionu sa ulaganjima većim od 300 miliona evra i naglasio da će izgradnjom ove regionalne deponije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti reššeni problemi odlaganja otpada u Beogradu i okolini, saopšteno je iz Ministarstva zašštite žživotne sredine.

- Beograd počinje ostvarenje sna u zašštiti žživotne sredine koji je sanjao decenijama - rekao je Trivan i dodao da će Ministarstvo zašštite žživotne sredine i Grad Beograd formirati zajedničku komisiju koja će pružžati podrššku za brzu realizaciju ovog projekta od izuzetnog značaja.

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovali su i predstavnici ambasada Francuske i Japana u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.