Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Sep.2021, 10:57

Šesti festival Plan B: Filmska subverzija u Domu omladine Beograd

U Domu omladine Beograda (Makedonska 22) tokom vikenda, 18. i 19. septembra 2021, biće održan 6. festival subverzivnog filma – Plan B. Ove godine biće prikazani filmovi sa nekih od prethodnih radionica Ateljea Varan, čuvene dokumentarne filmsku školu iz Pariza, kao i filmovi koje su polaznici ovakvih radionica nastavili da prave nakon što su uspešno … Članak Šesti festival Plan B: Filmska subverzija u Domu omladine Beograd se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

XX Međunarodni festival harfe: Going Green

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Sep.2021

Jubilarni XX Međunarodni festival harfe biće održan u Beogradu tokom septembra i oktobra 2021, ovoga puta pod sloganom „Going Green“. U vremenu sve većih i jačih apela u pravcu očuvanja životne sredine, ovaj slogan odnosi se i na širi koncept društvenog angažovanja – na odgovornost projedinaca...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.