SAD JE JASNO ZAŠTO JE PUTIN KO OD ŠALE ZAPUCAO IZ TOPA: Ruski predsednik otkrio vojni čin! O ovome nikad ranije nije govorio! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Jan.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE JASNO ZAŠTO JE PUTIN KO OD ŠALE ZAPUCAO IZ TOPA: Ruski predsednik otkrio vojni čin! O ovome nikad ranije nije govorio! (VIDEO)

Narodnim svečanostima na Petropavlovskoj tvrđavi u Sankt Peterburgu prisustvovao je ruski predsednik Vladimir Putin, koji je tokom proslave pucao iz topa, ali i podelio neke lične podatke o svojoj vojnoj karijeri.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAD JE JASNO ZAŠTO JE PUTIN KAO OD ŠALE ZAPUCAO IZ TOPA: Ruski predsednik otkrio VOJNI ČIN, o ovome nikad javno nije govorio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019

Narodnim svečanostima na Petropavlovskoj tvrđavi u Sankt Peterburgu prisustvovao je ruski predsednik Vladimir Putin, koji je tokom proslave pucao iz topa, ali i podelio neke lične podatke o svojoj vojnoj karijeri...Putin je rekao da je unapređen u čin poručnika kao zapovednik voda haubičke artiljerijske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.