Mrkonjić zadovoljan radovima na Koridoru 10

Izvor: Studio B, 18.Jul.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić zadovoljan radovima na Koridoru 10

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić kaže da je zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 10, od beogradske "Gazele" do Horgoša, i ocenjuje da je stanje na terenu izvanredno.

Obilazeći radove na mostu Gazela, ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić je rekao da je zadovoljan što se sve odvija prema planu, na pet pristupnih konstrukcija od armiranog betona, i najavio da će 25. jula početi radovi na samoj konstrukciji mosta.

"Ja sam zadovoljan. Od ''Gazele'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pa do Horgoša stanje je izvanredno. Čestitam graditeljima na realizaciji projekata", rekao je Mrkonjić posle inspekcije radova.

Na izgradnji magistralne saobraćajnice od Gazele do Horgoša angažovano je oko 25.000 radnika, i to ne samo na terenu, već i inženjera, projektanata i tehničara, kao i najmodernije građevinske mašine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.