Mrkonjić zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2010, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 10

SUBOTICA -

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izrazio je danas zadovoljstvo dinamikom radova na Koridoru 10, od beogradske "Gazele" do Horgoša, ocenjujući da je stanje na terenu izvanredno.

"Ja sam zadovoljan. Od 'Gazele' pa do Horgoša stanje je izvanredno. Čestitam graditeljima na realizaciji projekata", rekao je Mrkonjić Tanjugu posle inspekcije radova na severnom kraku Koridora 10.

Na radovima na izgradnji te magistralne saobraćajnice trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je angažovano oko 25.000 radnika, i to ne samo na terenu, već i inženjera, projektanata i tehničara, kao i najmodernije građevinske mašine, rekao je Mrkonjić i naveo da je ukupna vrednost radova koji se trenutno izvode oko 850 miliona evra.

Ministar za infrastrukturu je kazao da je Vlada Srbije obezbedila dovoljno finansijskih sredstava, a kao najvažniju od svega izdvojio je činjenicu da su na izvođenju radova angažovana većinom domaća preduzeća, što će omogućiti da novac ostane u zemlji.

Ministar Mrkonjić je, osim "Gazele", danas obišao i gradilište mosta kod Beške, deonicu na 58. kilometru od Horgoša kod Feketića, gde se gradi put u dužini od 40 kilometara i gradilište na 13. kilometru od Horgoša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 10

Izvor: S media, 18.Jul.2010

..Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izrazio je danas zadovoljstvo dinamikom radova na Koridoru 10, od beogradske "Gazele" do Horgoša, ocenjujući da je stanje na terenu izvanredno..."Ja sam zadovoljan. Od 'Gazele' pa do Horgoša stanje je izvanredno. Čestitam graditeljima na realizaciji...

Nastavak na S media...

Mrkonjić: Dogodine autoput Beograd-Horgoš

Izvor: Mondo, 18.Jul.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izrazio je danas zadovoljstvo dinamikom radova na Koridoru 10, od beogradske "Gazele" do Horgoša.

Nastavak na Mondo...

Mrkonjić zadovoljan dinamikom radova

Izvor: Danas, 18.Jul.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić zadovoljan je kako napreduju radovi na izgadnji Koridora 10, od beogadske Gazele do Horgoša. „Od Gazele pa do Horgoša stanje je izvanredno i zadovoljan sam kako sve napreduje.

Nastavak na Danas...

Mrkonjić zadovoljan Gazelom

Izvor: YU-Build.rs, 19.Jul.2010, 14:46

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obišao je jutros radove na "Gazeli" i izrazio zadovoljstvo što se sve odvija prema planu.Mrkonjić je najavio da će 25. jula početi radovi na samoj konstrukciji mosta.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.