Gradski odbor SNS odlučio da Vesića predloži za zamenika gradonačelnika Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski odbor SNS odlučio da Vesića predloži za zamenika gradonačelnika Beograda

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas jednoglasno da za zamenika gradonačelnika Beograda predloži dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića.

U saopštenju naprednjaka navodi se da će za članove Gradskog veća predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića, Elenu Bilić, Filipa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Marjanovića, Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i Vladimira Jestratijevića.

"Od gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i članova Veća očekujemo da u narednom periodu predano rade na izgradnji infrastrukture, rešavanju komunalnih problema, i da nikada ne zaborave da su Beograđani na prvom mestu", naveo je Beogradski odbor SNS-a.

Taj odbor ranije je odlučio da za gradonačelnika Beograda predloži hiruga i direktora Dečje bolnice u Tiršovoj Zorana Radojičića, koji je bio nosilac liste SNS-a na izborima za odbornike Skupštine grada 4. marta.

Sednica Skupštine grada Beograda na čijem dnevnom redu su izbor gradonačelnika, njegovog zamenika i članova Gradskog veća biće održana sutra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Vesić predložen za zamenika gradonačelnika Beograda

Izvor: N1 televizija, 06.Jun.2018

Beogradski odbor Srpske napredne stranke odlučio je jednoglasno da za zamenika gradonačelnika Beograda predloži dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića...U saopštenju naprednjaka navodi se da će za članove Gradskog veća predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića,...

Nastavak na N1 televizija...

Skupština grada danas bira gradonačelnika Beograda

Izvor: Beta, 07.Jun.2018, 00:18

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj se biraju gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća biće održana danas.Odbornici će o njihovom izboru voditi objedinjenu raspravu.Na sednici će biti zamenjeni mandati odbornika koji su izmedju dve sednice podneli ostavku.Beogradski odbor Srpske...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.