Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Sep.2013, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gocoo bubnjari: Besplatni koncert, 26. septembra

U Dvorani Doma sindikata, 26. septembra od 20.00, biće održan besplatni koncert japanskih Gocoo bubnjara. Svi zainteresovani moći će da podignu ulaznice na blagajni Doma sindikata od subote, 14. septembra. Jedanaest energičnih muzičara iz Tokija, koji sviraju na 40 taiko ... Pročitaj članakThe post Gocoo bubnjari: Besplatni koncert, 26. septembra appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatni koncert japanskih bubnjara - Gocoo

Izvor: Kontra magazin, 03.Sep.2013

Pod pokroviteljstvom kompanije Japan Tobacco International (JTI) i u saradnji sa Ambasadom Japana u Republici Srbiji, japanski Gocoo bubnjari održaće besplatni koncert 26. septembra u 20h, u Velikoj dvorani Doma sindikata u Beogradu. Svi zainteresovani moći će da podignu ulaznice na blagajni Doma...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.