Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Nov.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta faza rekonstrukcije fasada u Beogradu

Rekonstrukcija fasada u kulturno-istorijskim celinama u Beogradu ulazi u četvrtu fazu, najavile su gradske vlasti. Sređena su zdanja u Dobračinoj ulici, na uglu Pop Lukine i Maršala Birjuzova, Dečanskoj i Bulevaru Despota Stefana. U završnim radovima su fasade na uglu Gračaničke i Vuka Karadžića, na uglu Džordža Vašingtona i Bulevara Despota Stefana, u Vasinoj… Najavljeno … The post Četvrta faza rekonstrukcije fasada u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Folić: U novembru počinje rekonstrukcija fasada u Zemunu

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Gradski urbanista Milutin Folić je istakao da su potpuno rekonstruisana zdanja u Dobračinoj ulici, na uglu Pop Lukine i Maršala Birjuzove, Dečanskoj i Despota Stefana, a u završnoj fazi su radovi fasada na uglu Gračaničke i Vuka Karadžića, Džordža Vašingtona, Despota Stefana, Vasinoj...On...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.